ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αμέσα εκλογες ή καταλήψη»

Με αφορμή την αναβολή της γενικής συνέλευσης του σωματείου, οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον πρόεδρο, Γιώργο Παυλίδη να προκηρύξει άμεσα εκλογές, σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν σε Ειρηνική κατάληψη του σωματείου.

 

Αναλυτικά:«Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 οφείλουμε να τοποθετηθούμε για τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο Σωματείο μας. Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, για ακόμα μια φορά χθες γίναμε μάρτυρες της αυθαιρεσίας και της ασυνέπειας του ”κυρίου” Παυλίδη ο οποίος αποφάσισε να αναβάλει την εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας δήθεν γιατί δέχεται τηλεφωνικές απειλές.

Ο κοινός γνωστός κουλου-κουλου του σωματείου που κατά συχνά διαστήματα δήλωνε πως είναι ασκίαστος και δεν υπολογίζει κανένα , τώρα άκουσον άκουσον αναβάλει τις εκλογές γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του δέχεται απειλές από αγνώστους.

Εμείς με την σειρά μας ερχόμαστε να θέσουμε μερικά ερωτήματα:

1. Μήπως κ. Παυλίδη δεν καταφέρατε να καταρτίσετε συνδυασμό και γι’ αυτό αναβάλατε τις εκλογές?

2. Μήπως νιώθετε ότι και να κατεβείτε στις εκλογές με το γνωστό σας παρασκήνιο πάλι θα χάσετε, εφόσον πλέον ακόμα και “οι υπερήλικες δικοί σας” δεν θα σας ψηφίσουν γιατί στερείστε οράματος και στόχων για το σωματείο μας και είναι επιτέλους καιρός να μας αδειάσετε την γωνία.

3. Ή μήπως αγχώνεστε μήπως και χάσετε τις εκλογές την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων η οποία για τις “δουλείες σας” στο αγαπημένο μας σωματείο που το καταντήσατε χαρτοπαικτική λέσχη …… ?

Αν κ. Παυλιδη οι λόγοι δεν είναι κάποιος από τους πιο πάνω , τότε απαιτούμε άμεσα να προκηρύξετε εκλογές και να αφήσετε τον κόσμο να επιλέξει με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, ποιοι θα διοικούν το αγαπημένο μας σωματείο τα επόμενα 2 χρόνια όπως προνοεί το καταστατικό του Σωματείου μας που παραβλέπετε συνέχως τα τελευταία χρόνια.

Αν όμως κ.Παυλιδη δεν το κάνετε αυτό μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 13/12/2013 σας προειδοποιούμε ότι θα κατέλθουμε σε ειρηνική κατάληψη του σωματείου μας μέχρι να αποφασίσετε να εφαρμόσετε τα αυτονόητα.

Τέλος για άλλη μια φορά θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι ο κύκλος σας, σαν πρόεδρος έκλεισε και απαίτηση της πλατιάς μάζας των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι να ξεριζωθείτε από το σωματείο εσείς και η παρέα σας και να κάνετε τόπο σε νέα άτομα που έχουν πραγματικό όραμα και φιλοδοξίες για τον Απόλλωνα, ανθρώπους που θα γιγαντώσουν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ και θα το καθιερώσουν πρωταγωνιστή όπως το ονειρευόμαστε οι απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ.

To Top