ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όχι στην μουρμούρα…»

Ανακοίνωση με την οποία σημειώνουν την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στην ομάδα εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλωνας. Καμία διάθεση για αμφισβήτηση και κάλεσμα για ενίσχυση στους αγώνες που ακολουθούν…

 

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Παρά την απρόσμενη ήττα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας δεν υπάρχει χρόνος για μουρμούρα και μηδενιστικές κριτικές. Η ομάδα που μας χάρισε φέτος μοναδικές στιγμές χαράς δεν χωρεί αμφισβήτησης από κανένα Στα δύσκολα, καθήκον μας είναι να σπρώχνουμε την ομάδα ακόμη περισσότερο και όχι να γεμίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας με περισσότερο άγχος. Οι γνωστοί ”προπονητές της κερκίδας” που αρέσκονται στο να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, καλύτερα να μένουν στον καναπέ τους.

Εμείς σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας. Συνεχίζουμε στην ίδια τρελή διαδρομή μαζί με την τεράστια μάζα των αγνών και Περήφανων ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ, κόντρα στη Λέγκια στο παγωμένο Γ.Σ.Π για το μεγάλο ευχαριστώ, να χειροκροτήσουμε και να αποθεώσουμε τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ μας και την τεχνική ηγεσία.

Αναχώρηση λεωφορείων για το Γ.Σ.Π από τα ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ στις 19:30 και μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 20:00.

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα την Δευτέρα στο Τσίρειο είμαστε βέβαιοι απέναντι στο Άρη η ομάδα μας θα επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών . Να είστε σίγουροι πως και σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι και πάλι εκεί, δίπλα στον Θεό μας,

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Υ.Σ: Από την ερχόμενη Πέμπτη στο Γ.Σ.Π και σε κάθε αγώνα της ομάδας μας μέχρι την κλήρωση στις 30/12/2013 θα διατίθεται ο Χριστουγενιάτικος Λαχνός του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ αξίας €5 με μεγάλο δώρο ένα scooter Joker αξίας €1500.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ

To Top