ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αν ο κόσμος μπορούσε να χαλιναγωγηθεί…

Από τα λίγα που γνωρίζω από τον προπονητή μας, όχι μόνο δεν δέχεται να έρθει δεύτερος, αλλά ακόμα και σίγουρος πρώτος να είναι θα βρει κι άλλους στόχους για τους ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα γνωρίζει πως έχει το καλύτερο ρόστερ από όλους ή τουλάχιστον το πιο ισορροπημένο. Σε μια σεζόν που η ομάδα μας θα δώσει 47 αγώνες το λιγότερο, με ποδοσφαιριστές που οι πλείστοι δεν έκαναν σχεδόν ποτέ πρωταθλητισμό, που όλοι πρώτη φορά θα έχουν μαραθώνιο αγώνων, το μόνο σίγουρο είναι πως θα προστατεύσει την ομάδα από τις ήττες που θα έρθουν θέτοντας στόχους που είναι όχι μόνο εφικτοί αλλά και σίγουροι!

Αν ο κόσμος μπορούσε να χαλιναγωγηθεί τότε είμαι σίγουρος πως ο στόχος που θα έβγαζε προς τα έξω δεν θα ήταν να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά να κερδίσει όλα τα παιχνίδια τουλάχιστον με 2-0!!Στόχοι υπήρχαν και τέθηκαν από την αρχή, στο μυαλό όλων άλλαξαν λόγω της ποιότητας αυτής της ομάδας…όταν ωριμάσει η ιδέα πως ακόμα και αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε πριν 8 μήνες τότε στόχος μας ΝΑΙ θα είναι το πρωτάθλημα!

To Top