ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή νοοτροπίας άμεσα!

Σίγουρα η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα μας πλήγωσε πολύ γιατί όλοι τη θεωρούσαμε εκτός προγράμματος και μάλιστα εντός έδρας. Είναι πασιφανές ότι υπήρξε και κατά κάποιο τρόπο υποτίμηση του αντιπάλου και μια μορφή υπεροψίας από τους ποδοσφαιριστές μας, που αυτά τα στοιχεία σίγουρα δεν αποτελούν καλούς συμμάχους για μια ομάδα, που κατά γενική ομολογία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.!
 
Παράλληλα αν έγιναν και κάποια λάθη από την τεχνική ηγεσία, αυτά μπορούν να αναλυθούν με ηρεμία και νηφαλιότητα και να μην επαναληφθούν στη συνέχεια του μαραθωνίου! Δυστυχώς τα στραβά αποτελέσματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και είναι μέσα στο πρόγραμμα! Είναι επίσης θεμιτό να γίνεται καλόπιστη κριτική για τον απλούστατο λόγο ότι αφυπνίζει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και τους δημιουργεί το κίνητρο να δουλεύουν πάντα σε ψηλά επίπεδα, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα!
 
ΌΜΩΣ αυτό που παρατηρείται κυρίως μετά από μια ήττα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από σημαντική μερίδα των φίλων του Απόλλωνα και αφορά την ισοπεδωτική κριτική σε προπονητή και παίκτες, αυτό ακριβώς το σύνδρομο πρεπει όλοι να το αποβάλουμε και να αποκτήσουμε τη νοοτροπία μεγάλης ομάδας, όπου θα μας διακατέχει η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.! Λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλες τις μεγάλες ομάδες του κόσμου. Αυτό που κάνει τη διαφορά σε μεγάλες ομάδες και στο βάθος του χρόνου διακαιώνονται είναι να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και τα άσχημα αποτελέσματα και να βγαίνουμε όλοι νικητές και πιο σοφοί στη συνέχεια! Αυτή τη στιγμή η οποιαδήποτε πίεση σε παίκτες και προπονητή δεν απότελεί προϊόν καλή νοοτροπίας αλλά αντίθετα προϊόν πανικού και απειρίας!
 
Συνεπώς όλοι μαζί να δείξουμε με τις πράξεις μας ότι στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και στις χαρές και στις λύπες και στο τέλος του μαραθωνίου να κάνουμε τον τελικό μας απολογισμό.! Είμαστε βέβαιοι ότι οι πρώτοι που πήραν τα μηνύματα χθές είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και θα είναι πλέον υποψιασμένοι ότι στο μέλλον δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα και υποτίμηση κανένα αντίπαλο.Ουδέν κακόν αμιγές καλού!!!! Αυτή η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και ότι έχει το μέταλλο για να αντιπαρέρχεται των δυσκολιών! Ας χαίρονται κάποιοι τώρα αλλά γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!!!
 
Από το site της Λέσχης Φίλων
www.apollon1.com
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top