ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Προς τι ο πανικός;

Χάθηκε άλλη μια μάχη. Η ομάδα δεν αγωνίστηκε καλά, έγιναν λάθη, όμως προς τι ο πανικός; Σαν και είμαστε μια ανάσα από τις ομάδες που πέφτουν κατηγορία! Παιδιά ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

Ας μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος, ας μην μπούμε ξανά στη διαδικασία φύγε εσύ έλα εσύ, ας μην κάνουμε μαύρα τα πάντα όταν έρχεται μια ήττα! Δυστυχώς στον Απόλλωνα γρήγορα μάθαμε να αποθεώνουμε όμως και γρήγορα μάθαμε να ισοπεδώνουμε. Αυτό το σαράκι δυστυχώς δεν φαίνεται ότι μπορεί να εξαλειφθεί.

Το να δεχθείς μια ήττα από ένα αντίπαλο που δεν συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες ομάδες, σίγουρα δεν έπαιξες σύμφωνα με τις δυνατότατες σου όμως υπάρχουν και οι αποτυχίες μέσα στο πρόγραμμα. Το να γίνονται συζητήσεις καλοπροαίρετες μεταξύ φιλάθλων μας για το τι έφταιξε και δεχθήκαμε μια ήττα πολύ σωστό και θεμιτό όπως θεμιτό είναι να υπάρχει και κάποια κριτική αφού όπως είπε κάποτε και ένας τεράστιος προπονητής «η κρητική επιβάλλεται αν θες να πας μπροστά και να μεγαλουργήσεις».

Όμως το να φτάνουμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα να ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν και να θεωρούμε όλοι τους εαυτούς μας προπονητές τότε κάπου εδώ το πράγμα χαλάει! Για να γίνεις προπονητής πρέπει να διαβάσεις και να πάρεις ένα πτυχίο. Πόσοι από εμάς το έχουμε πράξει; Άλλο ξέρω από μπάλα και άλλο ξέρω από προπονητική. Το να εκφράσεις μια γνώμη για το τι πρέπει να προστεθεί στην ομάδα για να γίνει καλύτερη είναι άλλο, και άλλο είναι το να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου πως αν ήσουν εσύ στο πάγκο τότε η ομάδα σου θα κέρδιζε.

Αν ο κόουτς Χριστοφόρου είναι κάλος προπονητής το δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του. Το αν κάνει λάθη ή όχι, και το που πρέπει να βελτιωθεί αυτός θεωρώ πως το γνωρίζει καλύτερα. Λάθη έκανε και θα κάνει όπως όλοι κάναμε και θα κάνουμε και το πρώτο λάθος που δυστυχώς κάνει ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα είναι να πανικοβάλλεται μετά από μια ήττα και να φτάνει στην ισοπέδωση. Ο βαθμολογικός πινάκας είναι μαρτυράς για το που βρίσκεται η ομάδα και μην μου πείτε ότι είστε συνηθισμένοι να την βλέπετε εκεί γιατί και πάλι λάθος θα πράξετε.

Άρα ψηλά το κεφάλι και στηρίζουμε την ομάδα μας και στις χάρες αλλά κυρίως στις λύπες!

{loadposition belowcontent}

To Top