ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να γιατί δύσκολα το χάνουμε το τρίποντο στη Λάρνακα…

1) Παράδοση. Δεν ξέρω τι τους πιάνει μετά από κάθε ευρωπαικό παιχνίδι, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας μπαίνουν στους εκάστοτε αγωνιστικούς χώρους και παίρνουν το τρίποντο σαν να κλέβουν γλειφιτζούρι από παιδί! Είναι μια παράδοση που έχουμε δημιουργήσει και καθόλου τυχαία δεν είναι.

Εξάλλου, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

2) Σανγκόι – Γκίε. Από την ώρα που πέρασαν στο παιχνίδι κόντρα στην Τραμπζοσπόρ η δυναμική της ομάδας μας εκτοξεύτηκε στα ύψη, όχι μόνο από τη δική τους ατομική απόδοση αλλά και και την απόδοση της υπόλοιπης ομάδας, μιας και η παρουσία τους και μόνο στο χορτάρι συμπαρέσυρε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται πως έλειπε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, κάτι που δεν πρόκειται να λείπει από το ματς με την ΑΕΚ. Σε συνδυασμό με τα γκολ που πέτυχαν και την ψυχολογία με την οποία θα κατέβουν στην Λάρνακα… άντε να τους σταματήσεις!

3) Ανάσες. Οι Βάλε, Χαμντανί, Καρυπίδης και Παπουλής, ακόμη και ο Μεριέμ, πήραν σημαντικές ανάσες, οι οποίες θα κρατήσουν την απόδοση τους στα συνηθισμένα ψηλά επίπεδα.

4) Πείσμα. Μετά την άσχημη παρουσία στο τοπικό ντέρμπι, οι οπαδοί μας παρέμειναν στην Δυτική κερκίδα και χειροκρότησαν την ομάδα, γεγονός που έδειξε πως ο κόσμος κατανοεί την υπέρ-προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού μας επιτελείου. Αυτή η κίνηση και μόνο είναι αρκετή για να γεμίσει πείσμα τους ποδοσφαιριστές μας δίνοντάς τους ακόμη ένα κίνητρο για να κερδίσουν το παιχνίδι, αφενός για να ευχαριστήσουν τον κόσμο και αφετέρου για να εξιλεωθούν.

5) Στήριξη. Οι εκδρομές ποτέ δεν σταματούν λέει το γνωστό σύνθημα, το οποίο και θα ηχήσει στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ. Ο κόσμος ποτέ δεν έλειψε από το πλευρό της ομάδας και δεν πρόκειται να ξεκινήσει τώρα. Θα είναι εκεί σπρώχνοντας την ομάδα με τη φωνή και το πάθος του, δίνοντας ακόμη περισσότερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Και λίγο χιούμορ….Φήμες λένε ότι ο προπονητής μας εισχώρησε μέσα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και εγκατέστησε μικρο-τσιπ σε όλες τις μπάλες που χρησιμοποιεί η Λαρνακιώτικη ομάδα. Τα τσιπ αυτά είναι το τελευταίο δημιούργημα της Νάσα και χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν την πορεία των πυραύλων. Έτσι, χρησιμοποιώντας ειδικό χειριστήριο από τον πάγκο ο Χριστάκης θα μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να δώσει εντολή στον Σανγκόι να σουτάρει προς την εστία και την τροχειά της μπάλας… αναλαμβάνει ο ίδιος! Άσε που έτσι δεν μπορούμε να δεχτούμε και τέρμα καθώς η μπάλα όπου και να κατευθύνεται θα καταλήγει πάντα άουτ!

Όπως καταλαβαίνετε δύσκολα το χάνουμε το παιχνίδι!

 

{loadposition belowcontent}

To Top