ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Φορέστε το ευρωπαϊκό σας κουστούμι»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Prestige Απόλλων καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα με την Ολλανδική Sliedrecht Sport.

Αναλυτικά: «Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Το πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα δίνει η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ, η οποία κάνει το φετινό της ευρωπαϊκό ντεμπούτο αντιμετωπίζοντας την Ολλανδική ομάδα Sliedrecht Sport στα πλαίσια του 2014 CEV Volleyball Challenge Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/11 και ώρα 20.00 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έχει φτάσει. Ακόμη ένα τμήμα της ομάδας μας αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Σας καλούμε όλους να φορέσετε το ευρωπαϊκό σας κοστούμι και να κατακλύσετε το κλειστό μας γήπεδο, σπρώχνοντας τις Αμαζόνες μας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Η φετινή προσπάθεια της ομάδας μας για διάκριση σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει ξεφύγει από τα στερεότυπα των προηγούμενων χρόνων. Κάθε Τρίτη είναι καιμια ξεχωριστή γιορτή. Αγκαλιάστε την ομάδα μας και βοηθήστε την να φτάσει στο ψηλότερο βάθρο όπου και να αγωνίζεται».

Γραφείο τύπου

Πετοσφαιρικής ομάδας

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ

 

{loadposition belowcontent}

To Top