ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Πιο περήφανοι, πιο δυνατοί!

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Νοέμβριου του 2013 θα γραφτεί και αυτό με «κυανόλευκο» μελάνι στη βίβλο της Θρυλικής μας ιστορίας. Αν με τη Νις ήταν η μεγάλη υπέρβαση και με την Λέγκια το σπουδαίο έπος, κόντρα στη Λάτσιο στο μεγαλόπρεπες «Ολίμπικο» ήταν η πλήρης επιβεβαίωση ότι ο Θρύλος επέστρεψε και μάλιστα δριμύτερος.

Η περηφάνια και η δύναμη, που νιώθουμε πλέον γι’ αυτή την ομάδα είναι τόσο μεγάλη που όλοι μας βροντοφωνάζουμε «Θρύλε γερά Πρωτάθλημα ξανά». Ναι μπορούμε και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, γιατί ο Απόλλωνας είναι γεννημένος για διακρίσεις, τίτλους και ευρωπαϊκές πορείες όπως πράττει φέτος και όπως θέλουμε να πράττει διαχρονικά. Δεν είμαστε ομάδα της σειράς, είμαστε ομαδάρα, που απαιτεί τίτλους και η πιο τρανή απόδειξη δόθηκε μέσα στο «Ολίμπικο»! Δεν είναι και λίγο πράγμα μια ομάδα εκατομμυρίων να κάνει καθυστερήσεις, σαστισμένη από την απόδοση του Θρύλου και ένας προπονητής να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι υπέφεραν από την απόδοση του Απόλλωνα!

Σίγουρα για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι όμως το κυριότερο μονιασμένοι και ενωμένοι όπως πράττουμε εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο και τα αποτελέσματα είναι τόσο μα τόσο ευεργετικά. Έστω και αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, κανείς δεν θα πει τίποτα στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία αφού ξέρουμε πλέον ότι προσπαθούν και παθιάζονται στο μέγιστο βαθμό. Άλλωστε αυτό θέλουμε πάνω απ’ όλα να βλέπουμε, μια ομάδα να τα δίνει όλα για το έμβλημα, που φορούν οι ποδοσφαιριστές της στο στήθος και αυτό πράττει ο Απόλλωνας του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια στον Κύπριο κόουτς που έστησε μια ομάδα όπως χρόνια την ονειρευόμαστε μια ομάδα έτοιμη και πάλι για τίτλους και διακρίσεις. Πάμε γερά, περήφανα και δυνατά και είμαστε σίγουρα ότι θα ξημερώσουν ακόμη καλύτερες μέρες!

To Top