ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Με τη νίκη στις αποσκευές…»

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ προχωράμε λοιπόν με ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μια μεγάλη πρόκληση για τον ΘΡΥΛΟ μας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα για ακόμη μια φορά.

Άλλωστε μας απέδειξαν πώς μπορούν φτάνει να αγωνιστούν σας πραγματικοί πολεμιστές με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ τσαμπουκά όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Να αγωνιστούν σαν οικογένεια με ένα και μοναδικό στόχο. Το θετικό αποτέλεσμα και στην Ιταλία!!

Σε όσους ταξιδέψουν στην Ιταλία τους ευχόμαστε να επιστρέψουν με την νίκη στης αποσκευές τους. Τους υπόλοιπους σας περιμένουμε στον Κεντρικό για μια μοναδική εμπειρία. Φαΐ, ποτό και μαγική ατμόσφαιρα παρακολουθώντας τον ΘΡΥΛΟ σε γιγαντοοθόνη. Θα στήσουμε την δικιά μας εξέδρα εδώ για πάρτι του Θεού μας, λες και βρισκόμαστε στις εξέδρες του “Olimpico”. Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς και είναι ανοικτό για τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδελφό.

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ πως το Σάββατο 9/11 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο pre-game party για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και επ’ ευκαιρία του ότι η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πινάκα το party θα αρχίσει από το μεσημέρι ώρα 12:00 και θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης.

Υ.Γ.: Τα νέα προιόντα του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα!

Υ.Γ. 2: Ο Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ θα κυκλοφορήσει και πουκάμισα ( το νού σας….)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top