ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μια εκδρομή που θα αφήσει ιστορία»!

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Κάτι τέτοια θα πρέπει να αρχίσουμε να τα συνηθίζουμε και πάλι, όπως παλιά. Πάνε, τελειώσανε, προχωράμε. Υπάρχει και συνέχεια πολύ πιο μαγική. Ετοιμαζόμαστε μάγκες και συνεχίζουμε με μια εκδρομή που θα αφήσει ιστορία!

 

Ένα μόνο θα κρατήσουμε για ακόμη μια φορά. Την προκλητικά απαράδεχτη συμπεριφορά της αστυνομίας. Τώρα ξέρουμε γιατί ήθελαν τόσο πολύ να αλλαχτεί η ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Για ακόμη μια φορά πειράματα με θύμα τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ … Δεν ξεχνάμε και πάντα θα μας βρίσκεται μπροστά σας.

Η εκδρομή στην Ρώμη:

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1, έχουμε αποφασίσει και καλούμε όλα τα αδέλφια που θα βρίσκονται στην Ρώμη, την Τετάρτη 06.11.2013 και ώρα 18:00 το απόγευμα, να μαζευτούνε στην «Πλατεία της Ισπανίας» (Piazza di Spagna) για ένα γαλανόλευκο πάρτι.

Την Πέμπτη 07.11.2013, στον ίδιο χώρο(«Πλατεία της Ισπανίας»), το ραντεβού ορίστηκε για τις 13:00 το μεσημέρι για ένα γερό ζέσταμα. Το κέντρο της Ρώμης θα νιώσει τον παλμό της ΘΥΡΑ 1 και θα γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Στις 18:00 αναχωρούμε για το γήπεδο όπου το πάρτι θα αποκορυφωθεί μέχρι να μπούμε στις κερκίδες. Εκεί πλέον θα δώσουμε και την ψυχή μας! Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μας κρατήσει σε εγρήγορση.

Είμαστε σε προχωρημένες διαδικασίες και ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί ο τρόπος να δρομολογηθούν λεωφορεία για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τις οργανωμένες εκδρομές που έχουν ήδη εξασφαλισμένη την μετακίνηση τους προς το γήπεδο. Αυτοσκοπός είναι να μετακινηθούμε μαζικά από την «Πλατεία της Ισπανίας» προς το γήπεδο κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς που διαθέτει η πόλη.

Εναλλακτικοί τρόποι μετάβασης προς το γήπεδο είναι το ΤΑΞΙ, το ΤΡΑΜ και το ΜΕΤΡΟ.

Σε κοντινή απόσταση από την «Πλατεία της Ισπανίας» βρίσκεται η «Πιάτσα ντελ Πόπολο» (Piazza del Popolo) και ο ομώνυμος σταθμός του ΤΡΑΜ. Παίρνοντας το ΤΡΑΜ 2 με την Γραμμή 2 και κατευθυνόμενοι προς Mancini, κατεβαίνουμε στην τερματικό σταθμό Mancini. Διασχίζουμε την γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς το γήπεδο.

Με το ΜΕΤΡΟ μπορούμε να κατευθηνθούμε προ τον σταθμό Lepanto (Piazza Mancini), όπως και το ΤΡΑΜ. Σε περίπτωση που θέλετε να γλιτώσετε λίγο περπάτημα, μπορείτε να κατεβείτε στον προηγούμενη ακριβώς στάση.

Εκεί μαζί σου θα ήμαστε ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ. Ταξίδεψε μας ακόμη περισσότερο. Μπορείς!

ΘΡΥΛΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top