ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ματσάρα απ’ τα παλιά!(video)

Οι μονομαχίες της ομάδας με τους «γαλαζίκιτρινους» της Λευκωσίας είχαν πάντα τις δίκες τους ιδιαιτερότητες. Δύναμη πάθος, ένταση και μεγάλο σασπένς ήταν από τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας σημαντικής αναμέτρησης κυρίως όταν υποδεχόμασταν την ομάδα της Λευκωσίας στο Τσίρειο στάδιο.

Το www.apollon365.news γυρνάει και πάλι το ρολόϊ του χρόνου πίσω και πιο συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική περίοδο 1992-93. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα είχε απολέσει βαθμούς στον δρόμο που είχε χαράξει προς τον τίτλο (τελικά τον έχασε στις λεπτομέρειες από την Ομόνοια) σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα! Τέσσερα γκολ και ισοπαλία 2-2 πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά και πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα! Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 ωστόσο με Απολλώνια ψυχή και θέληση καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ήταν από το πιο αμφίρροπα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων σε εκείνη την αλησμόνητη για την ομάδα μας πενταετία!

{youtube}-cSqfv2u7JA&feature{/youtube}

*Τα βιντεογραφήματα είναι επεξεργασμένα από τον φίλο, συνεργάτη και αγνό υποστηρικτή της ομάδας μας, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον ευχαριστούμε θερμά, που μας παρέχει το αρχείο του.

To Top