ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παράτησε τα όλα και έλα…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανώμενοι οπαδοί της ομάδα μας ενόψει του αυριανού (24/10) αγώνα με την Λάτσιο.

 

Η ανακοίνωση:

“Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Περήφανοι υποστηρικτές του ΘΡΥΛΟΥ. Μάγκες Λεμεσιανοί! Ακόμη πιο μάγκες, εσείς στις άλλες επαρχίες της Κύπρου και ολόκληρου του Ελληνισμού! Το πάρτι συνεχίζεται …

Πλησιάζει η μέρα αλάνια. Πλησιάζει η ώρα που θα ανταμωθούμε ξανά. Εκεί όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όλων μας θα ξαναγράψει ιστορία. Στο μεγαλύτερο ραντεβού, μέχρι το επόμενο.

Ρουφήξτε την κάθε σταγόνα από αυτές τις μαγικές στιγμές. Μην αφήνετε τίποτα να σας ξεφύγει. Ζήστε το, απολαύστε το, διασκεδάστε το!

Κανένας καθιστός, κανένας αμέτοχος, κανένας απλός παρατηρητής. Δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ο αυριανός μάγκες. Δεν είναι απλά μια ακόμη Ευρωπαϊκή βραδιά του ΘΡΥΛΟΥ. Είναι για όλους εμάς η μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι τα διαπιστευτήρια μας. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Αύριο πρωταγωνιστές πρέπει και θα είμαστε πρώτα απ’ όλα ΕΜΕΙΣ!

Πέμπτη βράδυ, 24 Οκτωβρίου 2013, ο τεράστιος κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αναγκάζει ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί! Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Οι καρδιές να χτυπάνε στον ρυθμό του τύμπανου, το κορμί να χορεύει στους τρελούς ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ και οι φωνές, σαν ένα ασταμάτητο, συγχρονισμένο τραγούδι αμέτρητων ντεσιμπέλ.

Δεν πτοούμαστε από τίποτα, δεν λυγίζουμε με τίποτα. Οι στιγμές υπερηφάνειας που μας χαρίζει ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ήδη υπεραρκετές. Τώρα είναι καιρός να δώσουμε ΕΜΕΙΣ την δύναμη. Να τραβήξουμε εμείς πρώτοι το κουπί. Τώρα πρέπει να παίξουμε μπάλα ΕΜΕΙΣ. Η λέξη καμίνι δεν πρέπει να είναι αρκετή για να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πως να το κάνουμε. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Μας βλέπουνε τ’ αδέλφια μας από ψηλά. Μας βλέπουνε τ’ αδέλφια μας από μακρυά και ζηλεύουν γιατί θα ήθελαν να είναι μαζί μας. Έχουμε υποχρέωση να φανούμε ικανοί, να φανούμε αντάξιοι!

Κι εσύ αδελφέ που ακόμη το σκέφτεσαι, εσύ που τα προβλήματα της καθημερινότητας σε έχουνε λυγίσει, εσύ που έχεις απομακρυνθεί για τους δικούς σου λόγους. Ξανασκέψου το. Παράτησε τα όλα και έλα να θυμηθούμε μαζί τα παλιά. Άσε τον ΘΡΥΛΟ της καρδιάς σου να σε λυτρώσει. Έλα να ζήσεις μαζί μας τρεις ώρες μαγείας. Άσε το συναίσθημα να σε παρασύρει για ακόμη μια φορά. Αξίζει μάγκα μου. Το αξίζεις, το δικαιούσαι κι εσύ! Είναι στιγμές για τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ!

Ξεκινάμε από σήμερα με πάρτι σε όλους τους Συνδέσμους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 και αύριο γινόμαστε όλοι ένα!

Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό η ώρα 18:00

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ”.

To Top