ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρίχνεται στη μάχη του Πρωταθλήματος

Ανακοίνωση για το πρώτο παιχνίδι Πρωτάθλημα εξέδωσε το γραφείο Τύπου της γυναικείας πετοσφαιρικής μας ομάδας.

Αναλυτικά: «Ο πρώτος στόχος για την νέα χρονιά έχει επιτευχθεί. Η κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου του Super Cup στην ιστορία της ομάδας μας είναι γεγονός. Τα λόγια έγιναν πράξεις. Με μεθοδική δουλεία, υπομονή, προσγειωμένα μυαλά και τον ένα και μοναδικό κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας τα καλύτερα έπονται.
Καλούμε τον ΘΡΥΛΙΚΟ κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να στηρίξει την Τρίτη 22/10 την γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ, η οποία ρίχνεται στη μάχη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο κλειστό μας γήπεδο ενάντια στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 το βράδυ και αναμένουμε πως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ θα σπρώξει τις αμαζόνες του Γιάννη Γιαπάνη προς την νίκη. Η νέα εποχή του πετοσφαιρικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ έχει ήδη ξεκινήσει. Σταθείτε αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλουν οι αμαζόνες μας στον δύσκολο μαραθώνιο τον οποίο έχουν να διανύσουν τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις.
Κάθε παιγνίδι θα είναι και μια ξεχωριστή γιορτή για την όλη την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στόχος όλων μας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ να βρίσκεται στο ψηλότερο βάθρο σε όλα ανεξαρτήτως τα αθλήματα».

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ

To Top