ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τον Παυλή και το αγαπημένο του χωριό

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό, αθλητικό, Σωματείο. Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1, είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό σύνδεσμο φιλάθλων. Η κοινωνική δράση και προσφορά στα κοινά του τόπου, αποτελεί για εμάς κύριο μέλημα από την ημέρα ίδρυσης μας.

Αιμοδοσίες, έρανοι, συλλογή τροφίμων και ρουχισμού, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και γενικά η κάθε είδους προσφορά στα πλαίσια στήριξης και αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, αποτελούν μέρος των κύριων δραστηριοτήτων μας.
Ο Συ.Φι. Βάσας Κοιλανίου – “Παύλος Παναγιώτου”, ως γνήσιο κομμάτι του Παν.Συ.Φι., ακολουθεί πιστά την πολιτική μας δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο. Η κοινότητα Βάσας Κοιλανίου ζήτησε την βοήθεια του τοπικού συνδέσμου μας για μια μικρή ανακαίνιση στο Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας (Σ.Κ.Ε.) και φυσικά η απάντηση από τα αδέρφια μας ήταν άμεσα καταφατική.

Έτσι λοιπόν το πρωί του Σαββάτου 19.10.2013 οι λεβέντες μας έπιασαν δουλειά. Oι εργασίες ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα άφησε όλους ικανοποιημένους. Οι υπεύθυνοι του Σ.Κ.Ε. ,μέσα σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον, δεξιώθηκαν όσους δούλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα θέλοντας να τους ευχαριστήσουν.

Με πρωτοβουλία των υπεύθυνων του Συ.Φι. Βάσας Κοιλανίου – “Παύλος Παναγιώτου” οι δραστηριότητες συμπληρώθηκαν με καθαρισμό τοίχων και ταμπελών που χαλούσαν την εικόνα του πανέμορφου, γραφικού χωριού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην προσπάθεια συμμετείχαν μέλη από το μαθητικό συμβούλιο του Παν.Συ.Φι.

To Top