ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο και πάμε γι’ άλλα!

Ο Prestige Απόλλων ήταν ο μεγάλος νικητής του 21ου ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών που έγινε απόψε (15/10) στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό παρουσία 550 φιλάθλων.

Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Prosport Ανόρθωσης και κατέκτησε το δεύτερο Σούπερ Καπ στην ιστορία της. Ο Prestige Απόλλων άρχισε δυνατά τον αγώνα έχοντας συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ. Απέναντί του παρατάχθηκε η Prosport Ανόρθωσης αμιγώς κυπριακή, όμως κατάφερε να. πιάσει στο σκορ τις κυανόλευκες της Λεμεσού στο 21-21.

Όμως η ομάδα μας πιο ψύχραιμη και αποφασιστικη καθάρισε το σετ με 25-22. Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωση μπήκε πιο απειλητικά και πήρε προβάδισμα τριών πόντων 9-6. Όμως ο Prestige Απόλλων ανέβασε στροφές χάρις στις επιθέσεις της Γερμάνοβα, αλλά και στο ενεργητικό του μπλοκ. Η επιμονή των παικτριών μας έφερε την ποθητή ισοφάριση στο 23-23 και στη συνέχεια έφθασε στην κατάκτηση ενός δραματικού σετ με 25-23.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη υπερείχε της αντιπάλου της και πήρε σχετικά εύκολα το σετ με 25-18, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 18-25.

Prosport Ανόρθωση (Μιχαήλ Ομολετσένκο): Παύλου, Αγγελοπούλου, Βασιλείου, Α. Κοντού, Ζεμπύλα, Στ. Ιωάννου (λίμπερο Δαυΐδ), (Σπύρου).

Prestige Απόλλων (Γιάννης Γιαπάνης): Μανίταρου, Σίσκου, Σεργίου, Ζακχαίου, Στόινεβα, Γερμάνοβα (λίμπερο Χριστοφόρου), (Κωνσταντοπούλου).

To Top