ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανέτοιμες για τον πρώτο τίτλο

Πανέτοιμες να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρόνιας είναι οι πετοσφαιρίστιες μας όπου απόψε (15/10) στις 20:00 αντιμετωπίζει στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» την Prosport Ανόρθωσης στα πλαίσια του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών.

Άπαντες στο στρατόπεδο της Prestige Απόλλων δηλώνον αποφασισμένοι για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου και προετοιμάστηκαν κατάλληλα ενόψει αυτού το σημαντικού αγώνα.Το ρόστερ παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένο σε σχέση με την περσινή χρονιά με πετοσφαιρίστιες εγνωσμένης αξίας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά…

Μέτρα ασφαλείας για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το 21o ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών θα διεξαχθεί με δρακόντια μέτρα ασφαλείας μετά από αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Αποφασίστηκε όπως εκδοθεί περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων που θα διατεθούν για τις ανάγκες της ΚΟΠΕ και των διαγωνιζόμενων ομάδων, ως επίσης η ΚΟΠΕ θα διαθέσει αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων στους προπονητές, πετοσφαιριστές/τριες και διαιτητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς και στις ακαδημίες των σωματείων.
Εχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή επεισοδίων, εντός και εκτός γηπέδου ώστε ο αγώνας του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών να είναι γιορτή της πετόσφαιρας. Νοείται ότι όσα άτομα δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ονομαστική πρόσκληση και επίδειξη της πολιτικής τους ταυτότητας δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων, ενώ θα γίνεται ενδελεχής έρευνα από μέλη της Αστυνομίας τόσο στην είσοδο του χώρου στάθμευσης αλλά και της εισόδου στην αίθουσα.
Σύμφωνα με τις διευθετήσεις που έγιναν κατά την αστυνομική σύσκεψη, οι κάτοχοι πρόσκλησης της Ανόρθωσης θα καταλάβουν την κερκίδα των επισήμων και οι κάτοχοι προσκλήσεων, του Απόλλωνα θα καταλάβουν την απέναντι κερκίδα. Στις ακαδημίες θα υποδειχθεί σχετικός χώρος στις κερκίδες του σταδίου.

To Top