ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιστέψτε το, μπορείτε..!

Με προορισμό το Νούλεμπακ της Αυστρίας ταξιδεύουν τη Δευτέρα (14/10) τα χαράματα οι Ladies μας. Εκεί όπου την ερχόμενη Τετάρτη καλούνται να κερδίσουν την ομώνυμη ομάδα και να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στους 16 του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψουν την πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Τα δεδομένα είναι δύσκολα όμως υπάρχει πίστη για ανατροπή μιας και είναι κοινά παραδεκτό πως στον πρώτο αγώνα τα κορίτσια του Αγγέλου Τσολάκη, δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Καλή ομάδα Νούλεμπακ, όχι όμως και φόβητρο και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν για τα καλά οι Ladies μας αφού οι ίδιες επέτρεψαν στην Αυστριακή ομάδα να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα από το Τσίρειο στάδιο την περασμένη Πέμπτη. «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτριών μας, και ξέρουμε ότι στον πρώτο αγώνα δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο αν εξαιρέσει κάνεις το τελευταίο εικοσάλεπτο. Θα ξεκινήσουμε απ’ εκεί που μείναμε στο Τσίρειο δηλαδή από τον πολύ καλή απόδοση που είχαμε στο δεύτερο μισό της επανάληψης και είμαστε αισιόδοξοι για τη μεγάλη ανατροπή» μας ανέφερε ο βοηθός προπονητής Ανδρέας Προκοπίου ο οποίος καταληκτικά μας τόνισε: «Θα το παλέψουμε με την καρδιά μας και αν πάλι δεν τα καταφέρουμε, θέλουμε να δουν όλοι ότι δώσαμε τα πάντα για το μεγαλείο, αυτής της ομάδας».

Πιστέψτε το Ladies μπορείτε οι απανταχού Απολλωνίστες θα είναι νοητά μαζί σας και την Τετάρτη το βράδυ να τους χαρίσετε άλλη μια ιστορική στιγμή.

 

*Το www.apollon365.news θα βρίσκεται μαζί με τις Ladies στην Αυστρία. Να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδας που μας συμπεριέλαβε στην αποστολή και μας δίνει την ευκαιρία να καλύψουμε και αυτό το μεγάλο γεγονός! Τελικά ήταν στην μοίρα γραμμένο..! Πάμε Ladies!

To Top