ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πίστη και αισιοδοξία για πρόκριση»

Διάσκεψη Τύπου ενόψει της μεγάλης αυριανής (11/10) αναμέτρησης απέναντι στην αυστριακή Νούλεμπακ για τους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Πέτρος Χατζηλοϊζου, ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Τσολάκης και η Ελληνίδα παίκτρια, Δανάη Σιδηρά. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Χατζηλοϊζου έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της να περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Τσολάκης τόνισε ότι γνωρίζει την δυσκολία της μέρας και της ώρας που διεξάγεται ο αγώνας όμως έκανε και αυτός κάλεσμα στον κόσμο με την σειρά του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης και την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας παρά τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Τελευταία μίλησε η Ελληνίδα παίκτρια των Ladies, Δανάη Σιδηρά η οποία τόνισε ότι εξαρτάται από τις παίκτριες του Απόλλωνα το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα τονίζοντας ότι θα υα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο ένα σκορ πρόκρισης.

To Top