ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να σταθούμε ασπίδα προστασίας»

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Τα καταφέραμε! Το θέλαμε, το πιστεύαμε, το ζητούσαμε και το πετύχαμε. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας έκανε ξανά την Ευρώπη να παραμιλάει. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας έγραψε και πάλι ιστορία!

Δεν ήτανε τυχαίο, δεν ήτανε τυχερό, δεν ήτανε κάποιο θαύμα. Είναι δημιούργημα του νέου ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Είναι αποτέλεσμα οργανωμένης, μεθοδικής και σκληρής δουλειάς. Είναι συνδυασμός καλού κλίματος σε Διοίκηση, αποδυτήρια και κόσμο. Είναι τα αυτονόητα που ψάχναμε τόσα χρόνια μάγκες. Για αυτό παλέψαμε, αυτό επιζητούσαμε και … είμαστε ακόμη στην αρχή!

Τώρα οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται και οι ευθύνες μεγαλώνουν. Δεν φτάνει μόνο να απολαμβάνουμε αυτές τις μαγικές στιγμές. Δεν φτάνουν μόνο τα πανηγύρια και οι διθύραμβοι. Τώρα καλούμαστε να προστατεύσουμε αυτό το ονειρικό δημιούργημα. Καλούμαστε να σταθούμε ασπίδα προστασίας και να προφυλάξουμε τα κεκτημένα. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πλέον ότι το μέλλον μας ανήκει! Αυτός ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ χτίζεται πάνω σε πολύ στέρεες βάσεις κι εμείς είμαστε υπόχρεοι να προφυλάξουμε τα θεμέλια του.

Η συνέχεια μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια ομάδα η οποία πάντα μας αντιστέκεται με υπερβάλλοντα ζήλο, λες και κάποιος να την υποκινεί. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό για να σταματήσει κανείς τον φετινό ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Για άλλη μια φορά επιστρατεύονται μεγάλα μέσα, κάτι το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μας αφήσει αδιάφορους. Το σίγουρο είναι πως το Σωματείο μας δεν βρίσκει πουθενά φίλους, όμως κάποια συγκεκριμένα κοράκια όπως ο Γ.Αναστασίου συμπεριλαμβάνονται στην μαύρη λίστα. Ανεπιθύμητοι για τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ που δικαιολογημένα είναι προκατειλημμένος απέναντι τους!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η δυναμική παρουσία χιλιάδων ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ οι οποίοι θα ταξιδέψουν για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Βαρσοβίας αλλά και για να σπρώξουν την ομάδα σε ακόμη μια νίκη, που συνάμα θα μας ανεβάσει ακόμη ψηλότερα. Ευελπιστούμε ότι και τα κοράκια θα δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στον ΘΡΥΛΟ ο οποίος κρατάει ψηλά την σημαία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, κάνοντας την Κύπρο μας περήφανη. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε το παραμικρό από τον οποιονδήποτε. Τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τον τεράστιο του κόσμο θα τον σέβεστε και θα τον αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει!

Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 17:00

Έτσι θα ταξιδεύουμε παντού από δω και πέρα.

Όλοι μαζί, δυνατά, στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

Πάμε αλάνια, σαν ένας Ενωμένος και Δυνατός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

Υ.Γ.: Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς!

To Top