ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σαν πραγματικοί πολεμιστές…»

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Γνωρίζαμε όλοι από την αρχή ότι επρόκειτο να είναι δύσκολη η διαδρομή. Σαφώς και η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει, στο ακέραιο, σε όλες τις διοργανώσεις.

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει πρώτα να πετύχει τους στόχους της στο τοπικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής το καταφέρνει και αυτό από μόνο του θα πρέπει να μας χαροποιεί και να μας καθησυχάζει. Εξάλλου οι άνθρωποι οι οποίοι δημιούργησαν αυτή την ομάδα μας απέδειξαν ότι αξίζουν λίγης εμπιστοσύνης. Ας τους αφήσουμε λοιπόν ήσυχους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα κι ας ασχοληθούμε εμείς με το δικό μας καθήκον.

Αλλάξανε τα δεδομένα μάγκες. Αλλάξαμε εποχή. Δεν αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας πως τώρα η μόνη μας έγνοια είναι το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι; Αυτό σημαίνει υγεία αδέλφια. Τις εξετάσεις μας εμείς τις δώσαμε στα δύσκολα. Τώρα ξέρουμε ποιο είναι το σωστό. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και ποιο λάθος να μην επαναλάβουμε. Τώρα αράζουμε, πάντα ανήσυχοι και με άγρυπνο μάτι εννοείτε, και το διασκεδάζουμε. Ζούμε τις στιγμές και απολαμβάνουμε το ταξίδι!

Προχωράμε λοιπόν με ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ευρωπαικά σαλόνια. Μια μεγάλη πρόκληση για τον ΘΡΥΛΟ μας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να εκπλήξουν ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Φτάνει μόνο να αγωνιστούν σας πραγματικοί πολεμιστές με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ τσαμπουκά. Να αγωνιστούν σαν οικογένεια με ένα και μοναδικό στόχο. Το διπλό στην Πολωνία!

Δυστυχώς τα σχέδια της Ουέφα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να εκμοντερνοποιήσει το ποδόσφαιρο, μας στερεί το δικαίωμα να ακολουθήσουμε την ομάδα για να αγωνιστούμε στο πλευρό της σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα. Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την απόφαση της να κλείσει τις πόρτες στους φιλάθλους, σε αγώνα μιας διοργάνωσης την οποία υποτίθεται ότι προσπαθεί να αναβαθμίσει. Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν γίνεται. Ο σαματάς σε μια μπυραρία δεν συγκρίνεται με τίποτα με την μαγεία της εξέδρας!

Σε όσους ταξιδέψουν δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι μιας και δεν πρόκειται να μεταβούμε οργανωμένα ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1. Τους υπόλοιπους σας περιμένουμε στον Κεντρικό για μια μοναδική εμπειρία. Φαΐ, ποτό και μαγική ατμόσφαιρα παρακολουθώντας τον ΘΡΥΛΟ σε γιγαντοοθόνη. Άγνωστη και άσχημη εμπειρία ωστόσο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ζήσουμε καλύτερα και να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές. Θα στήσουμε την δικιά μας εξέδρα εδώ για πάρτι του Θεού μας, λες και βρισκόμαστε στις εξέδρες του “Pepsi Arena”. Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς και είναι ανοικτό για τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδελφό.

Καλή επιτυχία ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μου!

Από τον Κεντρικό, για σένα πάλι τραγουδώ …

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΕΕ

Υ.Γ.: Διαγωνισμός ταβλιού σήμερα στον Κεντρικό. Συμμετοχή €5 με χρηματικό έπαθλο στον νικητή. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 19:30. Στηρίζουμε τις δραστηριότητες των Συνδέσμων μας διατηρώντας τους δυνατούς και βιώσιμους.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top