ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Με φωνή και ψυχή Ελληνική…»

19/08/2013 Πόσο σημαντική θα μπορούσε να ακούγετε στον οποιονδήποτε αυτή η ημερομηνία, η απάντηση- ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΚΑΘΟΛΟΥ αν δεν είναι μέρος της ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, και του δικού μας πάθους.
19/08 Αδέλφια δίνουμε ραντεβού με την ιστορία μας, με το πεπρωμένο μας, με τη τιμή και τη υπερηφάνεια μας. Ραντεβού με το λόγο ίδρυσης του ιστορικού μας σωματείου και των μεγάλων ΙΔΕΩΝ που εκπροσωπεί… Το έχουμε ξαναζήσει λίγα χρόνια πριν, όταν ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που κληρώθηκε με τη τουρκική BANVIT σε ένα αγώνα που δε πρόλαβε ποτέ να αρχίσει στη Λεμεσό λόγω ”καυτής” έδρας έκανε το διπλό στη Τουρκία.
Τώρα όμως είναι η στιγμή μας, σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ, αντικρίζοντας τη σημαία της ντροπής στο κατεχόμενο ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΟ μας ήρθε η στιγμή να δώσουμε έστω και ένα ”ποδοσφαιρικό” μάθημα στο προαιώνιο εχθρό μας.
 
Εμείς που βρισκόμαστε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σας στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές, με σύμβολο μας τον ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΗΛΙΟ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τραγουδώντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, θα φτάσουμε τις φωνές μας μέχρι τις δικές σας ΕΚΕΙ στη ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ, μέχρι ο ΘΡΥΛΟΣ να φτάσει στη τελική νίκη , μέχρι οι Τουρκοι να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα τραγουδάμε!
 
Πάμε ρε ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!
Η ώρα του αγώνα γνωστή, το ΟΙΚΗΜΑ μας επίσης, από νωρίς λοιπόν με τη πιο τρελή μας διάθεση.
Κάλεσμα σε όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ να ζήσουμε το μεγάλο αγώνα μαζί, όλοι στο σύνδεσμο, όλοι στο πιο βαρυσήμαντο παιχνίδι της ιστορίας μας, όλοι για τη νίκη με φωνή και ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
 
Υ.Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΜΑΔΑ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
To Top