ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φανερά και προκλητικά…»

«Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Πίσω στην ενεργό δράση με ένα βαρύ πρόγραμμα να μας περιμένει. Είναι εδώ που θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε χαρακτήρα και να σταθούμε με ακόμη περισσότερο πάθος δίπλα στην ομάδα μας. Βλέπουμε πόσο μας τρέμουν και πόσα εμπόδια μας βάζουν. Δεν κρύβονται πλέον αλλά τα κάνουν φανερά και προκλητικά. Δεν θα τους περάσει μάγκες. Αυτά είναι που μας συσπειρώνουν και μας πεισμώνουν περισσότερο. Ο ΘΡΥΛΟΣ, με ασπίδα τον τεράστιο του κόσμο, θα δώσει τις απαντήσεις του εκεί που πρέπει. Εναντίων όλων λοιπόν. Γνωστή ιστορία για εμάς.
Αρχή με μια αγαπημένη εκδρομούλα στο πιο συμπαθητικό ίσως γήπεδο του νησιού. Εκεί όπου διαχρονικά δίνουμε τις καλύτερες παραστάσεις, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα οπαδισμού στους καλύτερους μαθητές μας. Τα 1300 εισιτήρια είναι πολύ λίγα και αρκετοί θα αναγκαστούν να μείνουν πίσω. Όσοι πάμε όμως, πάμε αποφασισμένοι και με άγριες διαθέσεις.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την Κυριακή πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Κανένας δεν ταξιδεύει μόνος του. Κανένας δεν θα ξανακάνει «μάγκα» τον κάθε θρασύδειλο κομπλεξικό που θα κρυφτεί για να πετάξει πέτρες σε αμάξια μεμονωμένων και ανυποψίαστων φίλων της ομάδας μας οι οποίοι λοξοδρομούν. Τους μάθαμε τόσα χρόνια. Η πέτρα η προέκταση του χεριού τους. Η πλάτη το μόνο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό τους.
Στις 15:30 λοιπόν μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό. Εμείς θα μαζευτούμε από νωρίς και θα σας περιμένουμε. Να είστε όλοι εκεί στην ώρα σας.
Πάμε τρελαμένοι για το διπλό. Πάμε για μία ακόμη μαγική παράσταση της ΘΥΡΑ 1. Εκεί όπου ποτέ δεν νιώσαμε ότι παίζουμε σε ξένο έδαφος. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε τώρα την παράδοση».

Υ.Γ.1: Απόψε και αύριο όλοι στους Συνδέσμους για το καθιερωμένο ζέσταμα.
Υ.Γ.2: Νέα προϊόντα στους Συνδέσμους. Ζητείστε τα από τους υπεύθυνους.

To Top