ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διπλό «μπαμ» από την Αμερική!

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Απόλλων Ladies. Η ομάδα μας ενέταξε στο ρόστερ της την Αμερικανίδα Joanna Lohman και την Αγγλίδα Lianne Sanderson, με στόχο και σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητές για πρόκριση στους “16″ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με ιδιαίτερη χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση δύο από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου γυναικείου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την Αμερικανίδα Joanna Lohman και την Αγγλίδα Lianne Sanderson οι οποίες μέχρι πρόσφατα έπαιζαν στο Αμερικάνικο Επαγγελματικό πρωτάθλημα. Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση, αλλά και το προπονητικό team, πιστεύουν πως με την ενσωμάτωση των δύο αυτών νέων παικτριών θα ενισχύσουν την ομάδα για το πολυπόθητο επόμενο βήμα στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων το UEFA Women’s Champions League.

 

Joanna Lohman

Η 31χρόνη Αμερικανίδα μεσο-αμυντικός παίζει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αμερικής και συνάμα είναι μέλος της εθνικής ομάδας με αμέτρητες τιμητικές διακρίσεις όπως:
• 2000: Big ten freshman of the year
• 2003: Big ten player of the year

Η Lohman κατά καιρούς δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Lianne Sanderson

Η 25άχρονη αγγλίδα επιθετικός η οποία συμμετέχει και αυτή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αμερικής είναι παράλληλα και μέλος της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος της Arsenal Ladies F.C. όπου τη περίοδο 2006-2007 έκλεισε την αγωνιστική χρονιά με 41 συμμετοχές και 40 τέρματα ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2007-2008) στις 36 εμφανίσεις της έστειλε την μπάλα στα δίκτυα 51 φορές!! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συμμετείχε με τον David Beckhman στην καμπάνια για προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Γραφείο Τύπου
Apollon Ladies F.C.

To Top