ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όλοι μαζί συνεχίζουμε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ μας όπου μεταξύ άλλων στέλλει μηνύματα περεταίρω στήριξης και συσπείρωσης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μαζί συνεχίζουμε μαζί για την γιγάντωση του Απόλλωνα μας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :«Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Τα καταφέραμε! Με την αξία μας, με το σπαθί μας. Πετύχαμε αυτό που για τους περισσότερους έμοιαζε ακατόρθωτο. Τα παλικάρια μας με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών τους, υπερέβαλαν εαυτό και γράψανε ιστορία. Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι στους ομίλους του Europa League!

Πέρασε μια ολόκληρη βδομάδα από εκείνη την ΘΡΥΛΙΚΗ βραδιά και είναι ακόμη αρκετοί οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν το μέγεθος του κατορθώματος μας. Από την άλλη όσοι ταξιδέψαμε στην Νίκαια, ακόμη προσπαθούμε να συνέλθουμε από το γλυκό μεθύσι. Ούτε η έναρξη του πρωταθλήματος και η νικηφόρος πρεμιέρα δεν ήταν ικανή για να μας προσγειώσει. Ακόμη ταξιδεύουμε ..

Σας είχαμε προειδοποιήσει. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι. Ο ΘΡΥΛΟΣ θα αναστηθεί λέγαμε και έτσι έμελλε να γίνει. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ επέστρεψε μάγκες! Επέστρεψε για τα καλά και τώρα πάμε για άλλα. Για ακόμη μεγαλύτερα μεγαλεία, για ακόμη περισσότερες μαγικές βραδιές.

Από εμάς εξαρτώνται όλα αδέλφια. Από την δικιά μας ανταπόκριση. Από την δικιά μας συμπεριφορά. Τα εγκλήματα του παρελθόντος και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Όλοι μαζί θα σταθούμε ασπίδα σε αυτούς που μας έστειλαν στα ουράνια.

Μας κάνατε περήφανους. Ξανά βάλατε τον ΘΡΥΛΟ μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Αναγκάσατε εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Ένα ευχαριστώ είναι απλά πολύ λίγο. Σας ευγνωμονούμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας. Συνεχίζουμε μαζί για την γιγάντωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας.

Το μόνο που απομένει αυτή τη στιγμή είναι η γενική αφύπνιση και του τελευταίου ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ. Είναι ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία. Επιβάλλεται να βοηθήσουμε όλοι και να φέρουμε τα χιλιάδες αδέλφια μας πίσω στο γήπεδο. Γυρίσαμε σελίδα μάγκες. Αλλάξαμε εποχή. Μην το σκέφτεστε άλλο. Αυτές τις στιγμές αξίζει και θα πρέπει να τις ζήσουμε όλοι μαζί»!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top