ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Απόδοση ποδοσφαιριστών στην Νίκαια

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Μετά από μια τεράστια πρόκριση οι απόψεις για την απόδοση των ποδοσφαιριστών πάνε περίπατο.Όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν χύσει ποτάμια από ιδρώτα,όταν τα νεύρα έχουν τεντώσει από την αγωνία και οι θέσεις στο γήπεδο πάνε περίπατο είναι άδικο να πεις πως κάτι πήγε λάθος και κάποιος μπορούσε να δώσει κάτι άλλο.

 

Μπρούνο Βάλε:Έκανε παιχνίδι ακόμα και όταν κτυπούσε ελεύθερο.Έπαιξε σωστά με τον χρόνο και όταν χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά.

Οβιντίου Ντανανάε:Πολύ καλός και χτες. Δεν έχασε παρά ελάχιστες φορές τον αντίπαλο του.

Γίωργος Βασιλείου: Συγκλονιστικός ο Γιώργος έδωσε το άπαν των δυνάμεων του για να δικαιώσει όσους πίστεψαν σε αυτόν.Κάθε φορά και καλύτερος!

Γιώργος Μερκής: Απροσπέλαστος με ηγετικά χαρίσματα μας θύμησε τι σημαίνει η λέξη αρχηγός!!

Χρίστος Καρυπίδης: Πάθος,δύναμη,εμπειρία και απεριόριστα ψυχικά αποθέματα.Βράχος!!

Ρασίντ Χαμτανί: Πνευμόνια να αντέχουν για 180 λεπτά και όχι 90!!αν εξειρέσουμε την φάση του γκολ άψογος!

Μάρκο Γκουγιόν: Έδωσε πολλά και έδειξε πως θα είναι μεγάλο λαχείο για τον Απόλλωνα!!

Φώτης Παπουλής: Όπως και όλοι οι μεσοεπιθετικοί δεν φάνηκαν στο παιχνίδι για το οποίο ορίζει η θέση τους, αλλά χτες άλλοτε σαν δεξιός μπακ με τις επιστροφές του ,άλλες συγκλίνοντας για να κλείσει χώρους έβαλε και αυτός το πετραδάκι του!

Μπερτράντ Ροπερτ: Αμυντικά άψογος ντουπλάροντας τους ποδοσφαιριστές που έβγαιναν από τα πλάγια.επιθετικά το είπαμε στο σχόλιο για τον Παπουλή.

Γκαστόν Σανγκόι: Σίγουρα αν έπαιζε πριν 3 χρόνια αυτό το παιχνίδι δεν θα βλέπαμε τον ίδιο ποδοσφαιριστή.μακρυά από τα γνωστά του καθήκοντα είχε και άλλο ρόλο στο παιγνίδι, μαρκάροντας, πιέζοντας ψηλά κάνοντας πιο δύσκολες τις συνθήκες για την εκδήλωση των επιθέσεων της Νις.

Ρομπέρτο Γκαρσία: Τι να πει κανείς;; Η προσφορά του στο χτεσινό παιχνίδι για όσους κατέχουν ήταν ανεκτίμητη…Νομίζω την Δευτέρα θα μας κάνει ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη!!

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μπήκε αλλαγή με σκοπό να πιέσει ψηλά και να δυσκολέψει την οργάνωση του παιχνιδιού των Γάλλων.Ήταν αγχωμένος, δέχτηκε εύκολα την κίτρινη κάρτα και έκανε ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα.Σωστή η αλλαγή του στο τέλος αφού εκτός από χρόνο που ήθελε να κερδίσει ο προπονητής, τον προστάτευσε αφού από ότι φάνηκε δεν ήταν σε καλή μέρα.Αυτό θα πει σωστή διαχείρηση των ταλέντων σου.Μπορεί εκείνη την στιγμή που ήταν τεντωμένα τα νεύρα πολλοί να ρώτησαν γιατί αλλαγή στην αλλαγή αλλά ο προπονητής μας είχε καθαρό μυαλό να σκεφτεί ξεχωριστά και για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που είναι μεγάλη περιουσία γαι την ομάδα μας!!

Οι υπόλοιπες αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν λόγω του ελάχιστου χρόνου που πήραν.

Γενικά:  Άψογος σχεδιασμός από τον προπονητη που δεν τα έχασε και ούτε ξέφυγε από το πλάνο του έστω και αν δεχτήκαμε γκολ στο τρίτο λεπτό.Όταν ανοίχτηκε η Νις έλειπε ο ποδοσφαιριστής που θα έδινε την μια καλή πάσα για να κάνουμε το γκολ στην κόντρα.Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή.Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο ίσως αυτός να είναι η καλύτερη μεταγραφή του Νίκου Κίρζη.

 -Ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ-

To Top