ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Μπορούμε να τους κερδίσουμε…»

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας πλησιάζει και άπαντες ευελπιστούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφορόρου, θα ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νις, κάνοντας συνάμα το πρώτο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το www.apollon365.news επικοινώνησε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας, αλλά και προπονητή της ομάδας των παλαιμάχων μας, Γιαννάκη Πιερή για να μας μιλήσει τόσο για το φετινό σύνολο όσο κα για την επερχόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στους Γάλλους της Νίκαιας.

pieris

Παρακολουθώντας την ομάδα μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στην διεκδίκηση του Σούπερ Καπ, ποια είναι η αγωνιστική εικόνα που σας έχει μεταφέρει;  

«Η ομάδα είναι λογικό πως ακόμη δεν είναι απολύτως έτοιμη, ωστόσο την είδα να δουλεύει πολύ στην άμυνα χώρου ενώ πρεσάρει σωστά όταν η μπάλα βρίσκεται στην αμυντική μας γραμμή.  Όταν έχουμε κατοχή της μπάλας, προσπαθούμε  να ξεκινάμε από πίσω το παιχνίδι οργανωμένα και ιδιαίτερα από τα πλάγια με στόχο τον Γκαρσία και Σανγκόϊ. Επίσης έχει γίνει σημαντική δουλειά στις στατικές φάσεις».

pieris2

Μιλώντας για το φετινό ρόστερ και τις δυνατότητες τους, κάνει τις συγκρίσεις του:

«Το φετινό σύνολο είναι πολύ καλύτερο από το περσινό, όμως πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό οργανωτικό ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και ένα πιο γρήγορο επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ».

Ερωτηθείς αν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιον ποδοσφαιριστή δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω πολύ στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και ελπίζω πως θα τους δοθούν και πάλι οι ευκαιρίες»

Όσον αφορά στον προπονητή  μας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πολύ κάλος τεχνικός, με εκπληκτική οργάνωση σ’ αυτό που κάνει, πειθαρχημένος αλλά πάνω απ’ όλα άριστος γνώστης του αντικειμένου».  

pieris3

Η κουβέντα μας φτάνει στον ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Νις με τον Γιαννάκη Πιερή να παρουσιάζεται αισιόδοξος:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Εξάλλου στον παρελθόν επικρατήσαμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες από τη Νις. Το «κλειδί» είναι η συγκέντρωση και η πειθαρχία  καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ και ο κόσμος μπορεί να παίξει το δικό του σημαντικό ρόλο. Η πρόκριση είναι εφικτή νοούμενου ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε στο ΓΣΠ χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ».    

To Top