ΑΝΤΡΕΣ

Τρία και λίγα ήταν!

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας πήρε τη νίκη με ένα πολύ καλό σκορ, που θα μπορούσε να είναι κατά πολύ ψηλότερο, απλοποιώντας τα πράγματα για τον επαναληπτικό. Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό και περιμένουν αύριο τον επόμενο μας αντίπαλο στον Γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας από τα πρώτα στάδια την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας τον αντίπαλο προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ κάτι που έγινε στο 10΄ όταν μετά από κόρνερ του Ντα Σίλβα ο Σκέμπρι μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 21΄η ομάδα μας σκόραρε και δεύτερο γκολ όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι σε χέρι αντίπαλου αμυντικού μετά από σέντρα από δεξιά του Πέδρο. Εκτελεστής ο Ντα Σίλβα και προβάδισμα 2-0 για την ομάδα μας που συνέχισε να πιέζει. Η πίεση για την ομάδα μας συνεχίστηκε και στο 28΄μετά από ωραία ενέργεια του ο Πέδρο μέσα από την περιοχή πλάγια έκανε το 3-0. Καταιγιστική η ομάδα μας που στο 31΄έχασε κλασσικότατη ευκαιρία όταν μετά από σουτ του Ντα Σίλβα και ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Μαγκλίτσα από ευνοϊκή θέση με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ένα ανάποδο του Ζελάγια πέρασε έξω ενώ μέχρι και το τριακοστό πέμπτο λεπτό ο αντίπαλος είχε μια κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από στημένο και σέντρα στην περιοχή. Με ακόμα κάποιες ευκαιρίες από την ομάδα μας ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Μολδαβοί σε κάποια διαστήματα του αγώνα έπαιξαν αντιαθλητικά κυρίως προς το τέλος του ημιχρόνου.

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας και στην επανάληψη δημιουργώντας προϋποθέσεις για το τέταρτο γκολ, με αποκορύφωμα ένα απευθείας φάουλ του Ντα Σίλβα στο 55΄που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη όταν στο 60΄ο Σίλβα Πέρες αντικαθιστά τον Ζελάγια. Διακοπή στον αγώνα στο 75΄για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές από τον διαιτητή του αγώνα. Αμέσως μετά τη διακοπή ο Πίττας στο 77΄παίρνει τη θέση του Σκέμπρι πραγματοποιώντας έτσι η ομάδα μας τη δεύτερη της αλλαγή. Φοβερό σουτ στο 80΄απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της αντιπάλου κάτι που έκανε και στο αμέσως επόμενο λεπτό σε σουτ του Μαγκλίτσα. Μετά τις ευκαιρίες μας οι Μολδαβοί προσπάθησαν να βάλουν κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 86΄η ομάδα μας έκανε και την τρίτη της αλλαγή με τον Στυλιανού να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά αφού η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς παρόλα αυτά βρήκε άλλες δυο τρεις ευκαιρίες για να κάνει τα τέρματα μας τέσσερα! Τελικό αποτέλεσμα λοιπόν 3-0 που θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο αν εκμεταλλευόμασταν τις πάμπολλες ευκαιρίες που βρήκαμε.

Η ομάδα μας: Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σαντάνα, Χάμπος, Σακέττι, Ντα Σίλβα(86΄Στυλιανού), Ζελάγια(60΄Πέρες), Σκέμπρι(77΄Πίττας) και Μαγκλίτσα.

 

 

Comments
To Top